Přesně před 30 lety spatřily světlo světa první plastové kabelové šachty od firmy Langmatz

Před 30 lety spatřily světlo světa první plastové kabelové šachty od firmy Langmatz. Tato průkopnická společnost při vývoji šachet použila odolný a stabilní materiál zvaný polykarbonát, čímž otevřela novou cestu v celém odvětví. Inovativní voštinová struktura stěn šachet se později proměnila v patentovanou technologii nazvanou 3dribframe.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jedním z klíčových faktorů, kterým se firma Langmatz vyznačuje, je speciální a patentovaná konstrukce kabelových šachet. Společnost vyvíjí vlastní materiál, který zajišťuje pevnost, stabilitu a samonosnost šachet, a tím zaručuje jejich dlouhou životnost. Minimální garantovaná životnost je stanovena na 30 let, což je doba, po kterou jsou tyto šachty již úspěšně na trhu. Je však očekáváno, že reálná maximální životnost bude ještě delší, čímž firma dokazuje svou snahu o vytváření trvanlivých a spolehlivých produktů.

Kabelové šachty od společnosti Langmatz našly široké uplatnění v mnoha inženýrských stavbách, například jako kabelové protahovací/odbočné šachty, telekomunikační nebo elektro zemní rozvaděče. V posledních letech se upravené šachty také osvědčily jako praktické a pevné základy pro dobíjecí stanice elektromobilů. 

Podívejte se na video o výrobním procesu šachet ZDE.

Další významné jubileum

V roce 2023 oslavuje společnost Langmatz další významné jubileum 60 let od svého založení. K této příležitosti připravila firma nový image film, který ukazuje jejich dlouholeté úsilí a úspěchy, film můžete zhlédnout ZDE.

Firma Langmatz se tedy stal průkopníkem ve výrobě plastových kabelových šachet před 30 lety a od té doby se etabloval jako významný hráč na trhu. Díky svým inovacím, kvalitě a dlouhé životnosti svých produktů si získal důvěru a respekt ve stavebním a elektrotechnickém odvětví. Oslava 60 let od založení firmy je příležitostí k připomenutí úspěchů a zaměření se na další inovace a rozvoj, které přinesou Langmatz ještě většího úspěchu do budoucnosti.

O společnosti Langmatz CZ s.r.o.

Společnost Langmatz CZ s.r.o. je dceřinnou společností německé firmy Langmatz GmbH a specializuje se na vývoj, výrobu a dodávku inovativních systémových řešení pro oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace. Kromě kvalitních výrobků klade také důraz na udržitelnost prostředí, a to prostřednictvím použití recyklovatelných materiálů.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka