Zemní rozvaděče společnosti Langmatz CZ s.r.o.: K čemu slouží a jaká pozitiva přináší?

Zemní rozvaděče jsou zásadním prvkem elektrické infrastruktury, který slouží k distribuci elektrické energie od zdroje ke koncovým uživatelům. Tato zařízení jsou umístěna na veřejných prostranstvích a slouží k rozvodu elektrického proudu do různých oblastí nebo budov.

Cílená propagace v Plzni

Chytrá řešení v oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace

Firma Langmatz CZ s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a dodávku inovativních systémových řešení pro oblasti telekomunikace, silnoproudu a dopravní signalizace. Kromě kvalitních výrobků klade také důraz na udržitelnost prostředí, a to prostřednictvím použití recyklovatelných materiálů.

Zemní rozvaděče hrají důležitou roli při zajištění bezpečného a spolehlivého dodávání elektřiny do domů, podniků a veřejných zařízení, a to prostřednictvím rozvodu a řízení elektrických proudů a napětí veřejné elektrické sítě. 

Společnost Langmatz dodává zemní rozvaděče s označením EK410 a EK510, které díky své kompaktní velikosti dokonale zaplňují nevyužitá montážní místa.

Zemní rozvaděče EK410 a EK510

Zemní rozvaděče EK410 a EK510 díky svým rozměrům nabízejí využití i v místech, kde by byl zbytečně nevyužitý prostor. Rozvaděč EK410 je nejmenší model s požadavky na minimální zásuvkové vybavení a nabízí kompaktní konstrukci, nízkou hmotnost, zabezpečení proti zaplavení a neztratitelný poklop, vývod kabelů a zajištění lícují se zemí.

Rozvaděč EK510 je střední model, který doplňuje rozměrovou řadu o střední velikost a nabízí podobné charakteristiky jako EK410. Má také vestavěnou pochozí ochranu a možnost volby elektro výbavy se zásuvkami a jištěním do 63A.

Oba modely zemních rozvaděčů mají intuitivní a bezpečnou obsluhu a mohou být obsluhovány laiky. Mají funkci vypáčení při námraze a možnost zamykání pomocí univerzálního stavebního klíče nebo speciálního klíče pro lepší ochranu. Díky svým speciálním vlastnostem nabízejí využití i v místech, kde byly dříve příliš velké nebo příliš malé zemní rozvaděče.

Nejnovější modely zemních rozvaděčů EK600 a EK800

Společnost Langmatz přinesla na trh kromě výše zmíněných rozvaděčů také své nejnovější modely rozvaděčů EK600 a EK800. Tyto rozvaděče se vyznačují nejen svými kompaktními rozměry, ale také vysokou kapacitou a spolehlivostí. Díky svému modulárnímu designu umožňují snadnou údržbu a výměnu jednotlivých komponentů. Navíc jsou vhodné pro použití v různých venkovních prostředích díky svému odolnému a vodotěsnému provedení. Rozvaděče EK600 a EK800 jsou skvělou volbou pro bezpečné a efektivní rozvádění elektrické energie v široké škále aplikací.

Kde lze zemní rozvaděče využít?

Široké využití rozvaděčů je jejich velkou výhodou. Lze je využít na náměstí ve městech, kde je potřeba zajistit elektro přípojky pro pořádaní trhů a nejrůznějších společenských a kulturních akcí, ve výrobních areálech, výstavištích a v dalších otevřených areálech pro pořádaní různých akcí.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web: www.langmatz.cz
Tel.: +420 602 673 498
E-mail: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka