V Horšovském Týně explodoval podomácku vyrobený nástražný systém

V pondělí po dvaadvacáté hodině policisté na tísňové lince 158 přijali oznámení o výbuchu v obci Horšovský Týn, jeden člověk byl zraněn.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na místo vyjelo několik policejních hlídek, vyslán byl i policejní kynolog se speciálně vycvičeným psem, pyrotechnici a výjezd kriminalistů. Kriminalisté s pyrotechniky prováděli ohledání místa činu a jeho okolí, zajišťovali kriminalistické stopy, které budou podrobeny odborným expertizám. Prověřování případu si převzali krajští kriminalisté. Po podezřelé osobě, která tam předmět umístila, policisté pátrají. 

I v úterý  na místě ve volném prostranství u panelového domu, kde k explozi „podomácku“ vyrobeného nástražné výbušného systému došlo, probíhalo další ohledání včetně prohlídky širšího okolí.

"V souvislosti s tímto případem žádáme případné svědky, případně poškozené, kterým byla výbuchem způsobena majetková újma, aby nás kontaktovali na tísňové lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Stejně tak žádáme řidiče vozidel, kteří Vančurovou ulicí v Horšovském Týně v nočních hodinách z pondělí 19. února na úterý 20. února projížděli a mají k dispozici záznamy z palubních kamer, aby nám tyto záznamy poskytli," uvedla policie.

ilustrační foto

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.02.2024 16:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka