V Plzni se chystá minikonference o roztroušené skleróze

Unie ROSKA a projekt Překonej sám sebe zvou všechny na 1. minikonferenci o roztroušené skleróze.

Cílená propagace v Plzni

Roztroušená skleróza je onemocnění postihující mnohočetnými ložisky bílou hmotu centrálního nervového systému - mozku a míchy. Základním posláním Unie Roska je podpora pacientů postižených tímto onemocněním. Cílem podpory je vytvořit potřebné podmínky pro důstojný, kvalitní a plnohodnotný život lidí s roztroušenou sklerózou, a tím přispět k jejich žádoucí integraci do společnosti.

Minikonference Unie ROSKA Plzeň, Unie ROSKA ČR a projektu Překonej sám sebe se koná v sobotu 20. května 2017 od 9 hod. v Sokolovně v Plzni-Bolevci na Ledecké ulici. 

Pozvání přijala řada lékařských specialistů a odborníků, kteří dělají vše pro naplnění motta konference "Roztroušená skleróza neznamená konec aktivního života!".

U příležitosti pořádání této konference připravila redakce REGIONPLZEN.CZ mimořádný chat zaměřený na problematiku roztroušené sklerózy. Otázky lze až do pondělí 15. května pokládat na http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/15.5.2017-chat-unie-roska-136833/, kde se nacházejí i podrobnosti o onemocnění.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka