Viktoria hostí Slovácko, cílem jsou tři body

Lídr fotbalové Synot ligy Viktoria Plzeň hostí ve 26. kole Slovácko. Cílem svěřenců trenéra Miroslava Koubka je napravit zaváhání s Mladou Boleslaví a nedat Spartě možnost stáhnout tříbodový náskok na čele.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jestli ne úplně povedené výkony některých hráčů ze zápasů z Teplic a proti Mladé Boleslavi trenér Koubek promítne do dnešní sestavy, dopředu neprozradil jisté ale je, že se vrací po odpykání karetního trestu obránce David Limberský. A kromě dlouhodobě zraněných Řezníka a Horvátha by nikdo další chybět neměl.

Tým Plzně je nabuzený, dobře ví, že další zaváhání by mohlo být pro vývoj na čele fatální a hráči slibují opět vyprodaným Štruncovým sadům maximální nasazení. Rival z Letné se představí v neděli v Mladé Boleslavi a oba týmy hrají o tomto víkendu i o to, v jakém rozpoložení nastoupí příští sobotu 9. května na Spartě ke vzájemnému duelu, který může být v souboji o letošní titul rozhodující. Teď se ale Plzni postaví Slovácko, celek ze středu tabulky s třináctigólovým dlouhánem Liborem Doškem, kterého se pokusí domácí obrana vymazat.

Zápas Plzeň – Slovácko začíná v sobotu v 17.30, ještě před tím od 15 hodin Dukla přivítá Hradec, Ostrava Příbram a Liberec Bohemians 1905. V neděli od 17 hrají Teplice s Jabloncem  a Slavia s Českými Budějovicemi a v 19.30 má výkop duel Mladé Boleslav – Sparta.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.05.2015 11:32



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka