Viktorka porazila Teplice a má pátý titul!

Do základní jedenáctky poslal trenér Vrba útočníky Chorého s Krmenčíkem, které ze středu podporovali Hořav s Hrošovským, ze stran pak Petržela s Kopicem.

Cílená propagace v Plzni

Právě Jan Kopic byl prvním, který se pokusil o zakončení. Ve 14. minutě chyběla jeho střele přesnost. V 21. minutě zblokovala teplická obrana Havlův pokus, o tři minuty později už se soupeřova síť rozvlnila. Po Chorého přihrávce se do míče opřel Krmenčík a Doosan Arena vybuchla nadšením – 1:0! V pětatřicáté minutě střílel znovu Krmenčík, tentokrát ale do rukavic připraveného Diviše. Do konce poločasu se musel činit i Matúš Kozáčik, který nejdříve vytěsnil prudkou střelu, následně ještě stihl míč zastavit na hrací ploše a vyhnout se tak rohovému kopu. První poločas skončil za jednogólového vedení Viktorie.

Druhý poločas začal žlutou kartou pro obránce Radima Řezníka. Stejný hráč v 55. minutě dostal míč do sítě, rozhodčí ale gól kvůli ofsajdu neuznal. Několik okamžiků nato se velkou šanci vybojoval Jan Kopic. Tváří v tvář Divišovi ale nedokázal skórovat. To se naopak podařilo Milanu Petrželovi, jenž za pokutovým územím napřáhl a střelou k tyči zvýšil vedení domácích. 2:0 pro Viktorii! V jednasedmdesáté minutě opustil hřiště v rámci prvního střídání Viktorie Tomáš Chorý, kterého nahradil Daniel Kolář. Deset minut před vypršením předepsané devadesátiminutovky odešel ze hřiště i střelec první branky Michael Krmenčík, novým mužem na trávníku se stal Marek Bakoš. V 85. minutě utkání snížil stav utkání na 2:1 plzeňský odchovanec v dresu Teplic David Vaněček. Na poslední okamžiky utkání přišel nasát atmosféru nejvyší soutěže i věkem stále ještě dorostenec Ondřej Štursa.

Závěrečný hvizd určil, že se Viktoria Plzeň popáté ve své historii stala držitelem mistrovského titulu! Ať stále vítězí Viktoria!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 19.05.2018 23:53



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka