BMW M4 Competition x Kith s jedinečnými designovými detaily exteriéru a interiéru vznikne v počtu pouhých 150 kusů

BMW a Kith představují edici nového BMW M4 Competition Coupé

Jarní servisní akce AUTO CB

BMW M4 Competition x Kith s jedinečnými designovými detaily exteriéru a interiéru vznikne v počtu pouhých 150 kusů a objednat jej bude možné od 23. října.

Limitovaná edice nového BMW M4 Competition Coupé je lakována v červené barvě Cinnabar Red, která byla původně použita u M3 E30. Tento barevný odstín již není pro běžné modely BMW k dispozici, ovšem v tomto případě byl pro BMW M4 Competition Coupé zvolen záměrně, aby zdůraznil spojení mezi těmito dvěma vozy. Označení nového modelu nahradilo černé logo Kith s pruhy BMW M ve stejném tylu. Toto logo se v podsvícené podobě objevuje také pod hlavovými opěrkami M karbonových sedadel a nápis Kith je vyražen do černých kožených hlavových opěrek a středové konzoly.

Sloučení log je charakteristickým znakem mnoha partnerství, která Kith navázal s dalšími celosvětově renomovanými společnostmi. Tohle je ale vůbec poprvé, co BMW v rámci spolupráce změnilo svůj znak. Sloučené logo vytvořené pro 150 kusů modelu BMW M4 Competition x Kith má další kruh navíc okolo kulatého znaku BMW v modré, tmavě modré a červené barvě BMW M. Navíc jsou použité i světlé detaily, poukazující na značku Kith a vzájemnou spolupráci. Zadní část BMW M4 Competition x Kith také zdobí černé logo Kith s BMW M proužky. Modely speciální edice jsou k dispozici výhradně v matných barevných provedeních černá Frozen Black, tmavě stříbrná Frozen Dark Silver a bílá Frozen Brilliant White, které jsou poctou třem nejoblíbenějším barvám BMW M3 generace E30. 

Jednou z hlavních specialit edice Kith je střecha z uhlíkových kompozitů. Volitelně do ní lze mezi uhlíková vlákna vetkat šedou barvou nápis Kith s BMW M proužky. Dvoudílné M brzdy s červenými pevnými třmeny jsou součástí standardní výbavy. Tyto brzdy jsou jasně viditelné přes leštěná kovaná M kola z lehké slitiny 826M Bicolour Jet Black (19palcová vpředu, 20palcová vzadu). 

Speciální edice je technicky totožná s BMW M4 Competition Coupé. Nový řadový šestiválec vychází z vysokootáčkového motoru od BMW M GmbH a využívá nejnovější verzi technologie M TwinPower Turbo, díky níž dosahuje výkonu 375 kW (510 k) a točivého momentu 650 Nm. Součástí standardní výbavy je osmistupňová převodovka M Steptronic s funkcí Drivelogic. Zrychlení z 0 na 100 km/h zabere pouhých 3,9 sekundy, zatímco na 200 km/h vůz zrychlí za 12,5 sekundy. Kromě klasického pohonu zadních kol lze BMW M4 Competition x Kith – stejně jako BMW M4 Competition Coupé – volitelně objednat s pohonem všech kol M xDrive. 

Mimo standardní výbavu BMW M4 Competition Coupé a speciálních prvků vzešlých ze spolupráce s Kith je možné speciální edici objednat také s řadou dalších doplňků. Na seznamu volitelných prvků výbavy se kromě M karbon-keramických brzd, M kovaných kol a skořepinových sedadel M Carbon nachází exteriérový paket M Carbon, laserové světlomety BMW Laserlight a zatmavená světla BMW Individual Shadowline. Interiér je vybaven obložením Carbon Fibre a galvanicky pokovenými ovládacími prvky. Limitovaná edice BMW M4 Competition x Kith bude k dispozici od léta 2021.

Poznámka redakce: Pokud vás zajímají auto novinky, zvýhodněné cenové nabídky nových vozů, nová auta za akční ceny anebo zajímavé marketingové kampaně zaměřené na prodej nových automobilů, doporučujeme vám navštívit stránku www.autosystem.cz.

Fotogalerie
Autor: AutoSystem a.s. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.10.2020 14:45



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka