Dobíjecí hub v LOGPORT Jinočany bude postaven rychle a efektivně díky prefabrikovaným základům společnosti Langmatz CZ

Nově vznikající logistický park LOGPORT Jinočany bude vybaven špičkově vybaveným dobíjecím hubem s 14 DC rychlodobíjecími stanicemi pro elektromobily, aby nikdo nemusel čekat ve frontě. Díky prefabrikovaným základům od společnosti Langmatz CZ jsou zemní přípravné práce pro realizační stavební firmu mnohem rychlejší a jednodušší.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jaké jsou výhody prefabrikovaných základů Langmatz pro rychlodobíjecí stanice?

Prefabrikované základy společnosti Langmatz jsou velmi odolné proti povětrnostním vlivům a vyžadují minimální stavební úpravy, což je jejich velká výhoda. Dalším pozitivem pro odběratele je také cenová dostupnost, rychlá instalace a možnost instalace rychlodobíjecích stanic s výkonem až 300 kW. Všechny tyto výhody se uplatní právě v nově vznikajícím logistickém parku LOGPORT v Jinočanech.

Jak probíhá instalace prefabrikovaných základů?

  • Rychlost a jednoduchost

Prefabrikované základy Langmatz jsou vyrobeny z vyztuženého polykarbonátu a jsou dodávány na stavbu již ve finální podobě. To znamená, že zemní přípravné práce jsou mnohem rychlejší a jednodušší než v případě tradičních železobetonových základů.

  • Future-proof instalace

Horní ocelové panely základů Langmatz jsou oddělitelné, což umožňuje jednoduchou instalaci a výměnu DC stanic v budoucnu. To je důležité pro zajištění flexibility a budoucí rozšiřitelnosti dobíjecího hubu.

  • Snadné propojení kabeláže

V základech Langmatz je dostatek místa pro propojení kabeláže. Připravené k vylomení otvory na kabely umožňují větší flexibilitu na stavbě.

  • Spokojenost realizační firmy

Realizační stavební firma, která dobíjecí hub staví, je s prefabrikovanými základy Langmatz velmi spokojená, protože zemní práce byly díky prefabrikovaným základům mnohem rychlejší a jednodušší. Díky oddělitelným horním panelům a dostatku místa pro kabeláž je možné dobíjecí hub postavit rychle a efektivně.

Dobíjecí hub v logistickém parku LOGPORT Jinočany bude otevřen v roce 2024.

Chcete více informací? Kontaktujte firmu Langmatz CZ s.r.o.

Langmatz CZ s.r.o.

Dr. Sedláka 763, Klatovy III, 339 01 Klatovy

Web
: www.langmatz.cz
Tel
.: +420 602 673 498
E-mail
: obchod@langmatz.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka