Festival Finále Plzeň zahájil předprodej vstupenek a hlasování na Facebooku

Dvacátý osmý ročník Filmového festivalu Finále Plzeň zahájí projekce v neděli 26. dubna, ceny pak budou slavnostně uděleny v sobotu 2. května. Vstupenky na soutěžní projekce i doprovodný program jsou v prodeji od pondělí 6. dubna. Od tohoto data mohou také filmoví fanoušci hlasovat na facebookových stránkách festivalu o nejlepší herecký výkon.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pondělí 6. dubna byl zahájen předprodej vstupenek na všechny akce Filmového festivalu Finále Plzeň. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji vstupenek vedle Informačního centra města Plzně na nám. Republiky a v pokladně plzeňské Měšťanské besedy. Rezervovat je lze na www.festivalfinale.cz a www.mestanska-beseda.cz

* jednotlivé vstupné - 99 Kč

* akreditace 800 Kč (nárok na 4 vstupenky/den, max. 2 vstupenky na stejnou projekci, festivalový katalog),

* studentská akreditace 500 Kč (nárok na 4 vstupenky/den, max. 2 vstupenky na stejnou projekci, festivalový katalog),

* vozíčkáři vstup za 0 Kč, doprovod za 1 Kč

* držitel průkazu ZTP a ZTP/P sleva 50 % z ceny festivalové vstupenky

Kromě Zlatých ledňáčků uděluje Finále Plzeň i cenu za nejlepší herecký výkon, o které rozhodují sami diváci. Hlasováním na facebookové stránce festivalu Finále Plzeň bit.ly/Cena_Plzně_2015 tak filmoví fanoušci rozhodnou, kterému z nominovaných herců či hereček bude udělena Cena Plzně 2015. Z hlasujících bude vybrán jeden výherce, který obdrží vstupenky na slavnostní zakončení festivalu, které se bude konat 2. května v nové budově Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.04.2015 11:16




4 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka