Přemýšlíte jak snížit náklady na provoz vaší firmy? Máme pro vás řešení!

Fotovoltaika pro firmy, školy, podniky a provozovny umožní ekologický, levný a soběstačný chod vašeho podnikání.

Jarní servisní akce AUTO CB

Solární panely na střechách komerčních budov už nejsou nezvyklou záležitostí. Stále více firem využívá fotovoltaiku na klíč a důvodů je hned několik. Jedním z hlavních je však celková úspora nákladů na provoz a ochrana před rostoucími cenami elektřiny. Hledáte i vy možnost, jak zvýšit a zoptimalizovat energetickou soběstačnost vašeho komerčního objektu? Nabízíme řešení pro výrobní haly, sklady, školy, kancelářské a administrativní budovy, hotely a jiná zařízení.

Proč GALIMED, s.r.o.?

Rozumíme Vám, dotacím i fotovoltaice. Oboru FVE se věnujeme již 11 let, jsme profesionálové a máme za sebou mnoho úspěšných realizací na klíč. Navíc vlastníme několik fotovoltaických elektráren v České i Slovenské republice.

Jak to funguje?

Fotovoltaika na střeše vaší provozovny umožňuje využívat solárné energii, která je potřeba na provoz daného zařízení. Energii můžete snadno uložit do akumulátorů a využít ji tak později pro jakoukoliv potřebu. Návratnost investice do FVE se může pohybovat v řádu několika měsíců až pár let.

S dotací nebo bez dotace?

Fotovoltaická elektrárna se vyplatí v obou případech. V rámci varianty bez dotace je jen potřeba zvolit vhodnou velikost tak, aby došlo k okamžitému spotřebování vyrobené energie. Realizace bez využití dotací se tak nejvíce vyplatí budovám s denním provozem, kde se spotřebuje velké množství energie. Výhodou je bezpochyby snížení rozpočtu, neboť odpadne starost s pořízením akumulátorů. V případě varianty s dotací za vás vše kompletně vyřídíme!

Přijďte k nám na kávu a společně se poradíme!

GALIMED s.r.o.
Na Roudné 443/18, 301 00, Plzeň
Telefon: + 420 721 878 610
E-mail: galimed@galimed.cz
Web: galimedenergy.cz
Facebook: GalimedEnergy

Fotogalerie
Autor: GALIMED s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka