Nechte se inspirovat. Podívejte se na 3 instalace FVE, které realizovala firma Galimed Energy v Plzeňském kraji

Uvažujete o vlastní fotovoltaické elektrárně? Podívejte se na tři ukázky realizace FVE v Plzeňském kraji od firmy Galimed Energy. Pokud chcete začít šetřit na energiích, určitě firmu oslovte a domluvte si nezávaznou konzultaci.

Jarní servisní akce AUTO CB

Energie jsou drahé a vše ostatní také. Chcete začít šetřit alespoň na energiích a být v této oblasti soběstační? Domluvte si nezávaznou konzultaci s regionální firmou Galimed Energy a zjistěte své možnosti. Realizujte s firmou Galimed Energy svou vlastní fotovoltaiku v Plzni.

Ukázky realizací fotovoltaických elektráren v Plzeňském kraji

Podívejte se na tři referenční ukázky nedávno realizovaných fotovoltaických elektráren v Plzeňském kraji:

Líbí se vám instalace FVE v Plzni? Uvažujete o podobném řešení? Kontaktujte firmu Galimed Energy pro nezávaznou konzultaci.

Profesionálové z Galimed Energy jsou vám nápomocni

Již od roku 2009 se firma GALIMED s.r.o. věnuje podnikání v oblasti obnovitelných zdrojů energie a saving energy. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč v průmyslových zónách, na střechách rodinných domů, výrobních hal a také dodává FVE na míru pro logistická centra. 

Poskytuje komplexní služby v oblasti fotovoltaiky formou dodávky na klíč od první nezávazné schůzky, přes cenovou nabídku podle přání zákazníka až po finální realizaci včetně zajištění servisu.

Kompletní servis získáte u Galimed Energy

Společnost Galimed Energy je předním dodavatelem fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy, malé a střední podniky (výrobní haly, logistická centra, průmyslové zóny) a veřejný sektor.

Společnost Galimed Energy nabízí všem zájemcům o vlastní FVE nezávazné konzultace, individuální cenovou nabídku až po kompletní realizaci, servis a poradentství

Nevíte, jak řešit dotaci? Nevadí!

Nikdo nemá rád běhání po úřadech, ale v tomto případě nemusíte nic řešit. Zkušení profesionálové ze společnosti Galimed Energy vyřídí dotaci za vás. Stačí se na všem domluvit. 

Máte zájem o nezávaznou konzultaci? Kontaktujte Galimed Energy co nejdříve.

GALIMED s.r.o.

Na Roudné 443/18 301 00 Plzeň
E-mail
: kremen@galimed.cz
Mobil
: +420 721 878 610
Dotace
: https://www.galimedenergy.cz/cz/fotovoltaicke-elektrarny/modelovy-vypocet-navratnosti/

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka