Čtvrtý ročník Festivalu sportu přilákal tisíce návštěvníků

Ve středu 21. června ovládl prostor OC Plzeň Plaza a přilehlý park již 4. ročník Festivalu sportu.

Cílená propagace v Plzni

 „Letošní  ročník se chlubil skvělým počasím, rekordní návštěvností a vysokému zájmu škol, kdy hned od rána zaplnily areál tisíce dětí. Velmi si toho ceníme,“ uvedl ředitel Festivalu sportu Přemysl Švarc. „Doufám, že si to návštěvníci užili a našli všechny sporty, které si chtěli vyzkoušet. Jsem přesvědčen, že Festival sportu je naladil na to, aby mohli prázdniny strávit aktivním pohybem,“ dodal Přemysl Švarc s tím, že mnoho děti si dopolední návštěvu se školou zopakovalo odpoledne s rodiči.

Vzhledem k tropickému počasí se obrovskému zájmu těšila 50 m dlouhá vodní skluzavka. Fronty nadšenců, především z řad školní mládeže, se tvořily hlavně dopoledne u všech 54 sportovních stanovišť. Řadě doprovodných akcí vévodily autogramiády hokejistů HC Škoda Plzeň, házenkářů Talentu Robstav M.A.T. Plzeň a dalších. Jednou z hlavních doprovodných akcí byl celorepublikový T-mobile Olympijský běh, kterého se zúčastnilo 120 dětí a 195 dospělých.

FC Viktoria Plzeň a Aktivity centrum Krašovská věnovali honorář za účast na Festivalu sportu občanskému sdružení Procit.

Organizační tým 4. ročníku Festivalu sportu tvořilo 50 lidí, na jednotlivých sportovních stanovištích pracovalo dalších 340 osob.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.06.2017 16:04



5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka