Statek Černá ovce zahajuje sezónu

Brány se otevřou návštěvníkům 4. dubna v 11 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Oblíbené výletní místo Plzeňanů, kam míří nejen za dobrým jídlem, ale také na koncerty či za zvířátky se po rekonstrukci interiéru znovu otevře veřejnosti.

„V sobotu 4. dubna jsme nachystali tradiční aprílové menu. Nestihneme sice pravého apríla, ale věříme, že retro speciality z 80. a 90. let ocení návštěvníci i o pár dní později. V 19 hodin začíná koncert Pavla Paura a děti se mohou těšit na spoustu jehňátek a kůzlátek, která se nám letos narodila.“ Říká majitel statku pan Svatopluk Čech.

Černá ovce měla od začátku roku zavřeno  z důvodu rekonstrukce vnitřní části restaurace. Prostor restaurace bude nyní praktičtější pro pořádání svateb, oslav a koncertů.

„Máme mnoho míst a možností k sezení venku, ale uvnitř byl prostor nevyhovující. Středová kamna byla sice dominantou prostoru, ale bohužel po pár letech provozu bylo vidět, že to není praktické. Při koncertu v chladnějších měsících nebylo na vystupující z poloviny restaurace vidět a též byl problém s uspořádáním například svatební tabule. Toto se nyní změní a věříme, že to návštěvníci uvítají. Kamna se pouze „přesunula“ ze středu místnosti ke zdi, takže pořád budou dodávat interiéru tu správnou atmosféru.“ Říká Svatopluk Čech.

Černá ovce si na následující dny připravila i další akce. Na Velikonoce se budou tradičně vyrábět pomlázky a barvit vajíčka. 17. dubna začíná v kuchyni chřestová sezóna, kterou odstartuje svým koncertem Jan Stehlík (St. Johnny) s Matějem Ptaszekem a Janen Čihákem a na závěr dubnového měsíce se bude jako každý rok zdobit a vztyčovat májka a péct buřty u ohně.

V létě proběhne v Ovci již třetí ročník úspěšného příměstského tábora, který stále nabízí volná místa pro malé farmáře/farmářky a jezdce/jezdkyně na koních.

Více informací hledejte na webu Černé ovce nebo na jejich facebookových stránkách.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka