Prodej nového modelu Mercedes EQE byl zahájen, objednat si ho můžete v autosalonu VSP Auto v Plzni

Plně elektrický pohon, nulové lokální emise i dlouhý dojezd. To vše a mnohem více nabízí nový model Mercedes EQE.

Cílená propagace v Plzni

Plně elektrický Mercedes EQE

Ambientní osvětlení a také podsvícený ozdobný prvek se vzorem Mercedes-Benz vytváří futuristickou atmosféru salonu. Sportovní charakter EQE 350+ lze navíc zdůraznit exteriérem AMG Line a interiérem AMG Line. Exteriér Electric Art na druhé straně vytváří výrazné, elegantní designové prvky.

Nejen že má EQE geny EQS ve svém výkonném a efektivním hnacím systému, ale také v dalších technických inovacích a výjimečných komfortních detailech. Mezi klíčové volitelné prvky patří řízení zadní nápravy – dostupné ve dvou verzích s úhlem natočení až 4,5 stupně a až 10 stupňů – plus technologie světlometů DIGITAL LIGHT. Díky čtyřem praktickým výbavovým paketům Advanced, Advanced Plus, Premium a Premium Plus a také vhodně předkonfigurovanému EQE 350+ budou potenciální kupci moci najít svůj vysněný vůz ještě rychleji a snadněji.

Nejmladší zástupce budoucnosti jízdního výkonu: Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC

Specifická řešení AMG, zejména v oblasti pohonu, podvozku, brzd, zvuku, designu exteriéru a interiéru a také výbavy, zaručují v EQE 43 4MATIC dynamický a emocionální zážitek z jízdy AMG. Tento model je standardně vybaven řízením zadní nápravy. Úhel natočení volantu až 3,6 stupně podporuje agilní ovládání. Přední světlomety DIGITAL LIGHT, které jsou rovněž součástí standardní výbavy, mají při otevírání a zavírání vozidla specifickou projekci AMG.

Jízdní vlastnosti může řidič změnit stisknutím tlačítka podle aktuální situace nebo vlastních preferencí. Jízdní programy AMG DYNAMIC SELECT pokrývají široké spektrum: od vysokého komfortu až po výraznou sportovnost. Do zvoleného jízdního programu jsou odpovídajícím způsobem zahrnuty důležité parametry, jako jsou jízdní a výkonové vlastnosti, nastavení odpružení, AMG DYNAMICS s mimo jiné charakteristikou točivého momentu řízení a AMG SOUND EXPERIENCE. Maximální hnací výkon lze vyvolat v režimu Sport+ nebo ve všech programech pomocí kick-down.

Četné možnosti AMG v případě potřeby umocňují dynamický dojem. Patří mezi ně designové prvky, jako je paket AMG Night s prvky v černém chromu, červené brzdové třmeny nebo ozdobné prvky AMG z uhlíkových vláken. Výkonný elektrický sedan lze dále vylepšit z hlediska jízdní dynamiky, například pomocí keramického vysoce výkonného kompozitního brzdového systému AMG. Na výběr jsou také aerodynamicky optimalizovaná 20palcová a 21palcová kola AMG z lehké slitiny. Kromě toho může být EQE 43 4MATIC volitelně vybaven inovativním MBUX Hyperscreen.Jeho velká zakřivená obrazovka sahá od sloupku A k sloupku A.


Právě teď si můžete model EQE 43 AMG prohlédnout u autorizovaného dealera Mercedes-Benz vPlzni na Domažlické 168a. VSP Auto.

[1] Elektrická spotřeba WLTP byla stanovena na základě nařízení (EU) č. 2017/1151.

EQE 350+ (WLTP: kombinovaná elektrická spotřeba: 18,7–15,9 kWh/100 km, kombinované emise CO2: 0 g/100 km)[1]a Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC (WLTP: kombinovaná elektrická spotřeba: 22,5 -19,7 kWh/100 km; kombinované emise CO2: 0 g/km)1, potenciální kupující si nyní mohou objednat první dva modely EQE.Ceny začínají na 1960200 včetně DPH.Mercedes-Benz Financial Vám nabízí atraktivní podmínky financování a leasingu pro soukromé i firemní zákazníky.

Zaujal Vás model EQE? Kontaktujte autosalon VSP Auto s.r.o.

VSP Auto s.r.o.

Domažlická 1127/168, 318 00 Plzeň 3 – Skvrňany
Web
: www.vsp-auto.cz
Facebook
: VSP Auto s.r.o.
Tel
.: +420 377 360 620
E-mail
: plzen@vsp-auto.cz

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka